Followers

Tuesday, January 26, 2010

Lelaki sanggup pakai pink demi cinta hati mereka..betul ke?

betul..
memang iya..
Adaaa..
Kawan saya ni rasanya tak pernah pakai pink setahu saya..
Tapi bila majlis bersanding sanggup pakai pink..
ekeke~

Demi isteri tercinta..
Lautan bara sanggup direnangi..

Masa terima kad kahwin, memang kalernya pink..
Tapi tak sangka pulak bila pergi dan tengok sendiri..
Nampak macam pink pada baju dia lebih banyak dari pink isteri dia kan..
memang salute lah pada kamu Wan..

Biarlah saya close up sikit pasangan Rezduan dengan Eva nih..
Serius cantik bini dia tu..
kecil molek sahaja..
Sesuai dengan Wan yang memang 'tak besar' tuh..
ehehe~
Ni geng2 offie bergambar..
Saya tak ada sebab sayalah tukang snap..
hehe~
Sengaja takmo glamour..
Kami pergi beli hadiah last minute kat shopping complex berdekatan..
haha..sempat lagi tuh..
Nasib baik ada wrapping service klau tidak kami bagi hadiah tak wrapped la..

Next week pula nak pergi Kuantan..
Sepasang lagi nak mendirikan masjid..
tunggu~

16 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics