Followers

Friday, January 8, 2010

contest baru pulak!!


Macam nak join contest nih..
Sesiapa yang teringin nak join juga boleh aje..
kat sini link nya..
Tarikh tutuppun hujung bulan 1..

Syarat2nya..

cara dia sama je sebijik cam blog yg buat contest ni.so aku x payah urai panjang2 dah.
copy gambar kat atas,(linkkan ke http://kameraxburuk.blogspot.com/2009/12/contest-baru-pulak.html ) letak gambar korang rase cun.(gambar sendiri) atau ramai2 pun takper, janji korang punye.satu je dah ckup. post it as contest baru pulak and then post link kat bawah!--> ok done..=)
gambar orang lain pun tak ape. asalkan bukan gambar cilok dari mana2. yang penting gambar tu hak milik diri sendiri. ada paham?--> faham...=)

Gambar yang saya pertaruhkan ialah..
>
>
>
>
jeng jeng jeng..
ini dia..


4 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics