Followers

Wednesday, January 20, 2010

Siapa ada Planner 2010 lebih?

Dengan ini saya umumkan yang saya ketandusan planner tahun ini..
Saya cuma pakai buku latihan budak sekolah sahaja sebgai temporary planner..
Siap create in excel file kalendar yang ada ruang kecil kat every days tuk jot down notes (1 A4 for 1 month..)
macam ni lebih kurang planner saya pakai kertas putih A4 sahaja..

Kasihan tak pada saya..?

Kalau awak2 yang baca di sini ada planner lebih bolehlah post kat saya sebagai hadiah besday in advance..
ececeh..padahal besday lambat lagi..bulan April nanti..kuikui~

Kerja saya memang memerlukan sebuah planner or pocket diary..
tapi tahun ini macam tak ada lak..
Saya agak ketinggalan bas sebab member2 lain semua dah ada..
huhu~
Er..kalau nak bagi yang macam kat bawah inipun ok juga..cute..

p/s: sekadar luahan perasaan sahaja..Kalau tak ada juga, saya pi cari kat kedai la nanti..=). rasa kat Giant ada tak yang murah2..

8 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics