Followers

Wednesday, January 20, 2010

Kenapa tak boleh ping entry ye di GengBlogger?

Salam..
Semenjak dua menjak menggunapakai GengBlogger, saya rasa ada sedikit peningkatan pada graf tetamu blog saya...
Saya akui itu..
Terima kasih GengBlogger..=)


Tapi, saya tetap ada sedikit kemusykilan..
Saya tak tahu kalau saya sahaja yang menghadapi ini atau ramai lagi yang turut bernasib macam saya..
uwaaa...

Cet, mukadimah je dah 2 perenggan..
k, straight to da point..
Saya pelik dan hairan..
Kadang2 bila saya da entry baru..
Dengan bersemangatnya saya sign in kat GengBlogger untuk ping entry itu..
Tapi, alangkah sedihnya sebab tak keluar pulak ping entry tersebut..
Saya ingatkan mungkin maklumat tak sampai lagi sebab entry masih baru..
So, saya sabar tunggu for an hour..
Tapi, tetap tak ada gak 'ping' entry..
Macam inilah rupa bentuk bila tak ada apa yang boleh di ping..

Ada tak siapa2 boleh explain pasal ini...
Ataupun, sehari boleh ping 1 je entry..?
Ataupun, ada requirement lain yang saya tak tahu yang saya tak penuhi untuk membolehkan saya ping entry?
Yang peliknya kadang2 boleh..kadang2 sahaja tak boleh..huhu~

p/s : saya ni budak2 baru nak belajar..kalau silap tolong tunjukkan jalan yang straight..dont belok2 k..=)

9 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics