Followers

Thursday, January 14, 2010

First time pekena di William~ Part 2

Ada yang bertanyakan status halal warung William ni..

K, biarlah saya perjelaskan..
Actually pemilik William ni ialah berbangsa Cina..
Tapi dia Islam..
Ramai umat berbangsa cina suka makan di kedainya sebab owner cina..
Ramai umat Islam juga suka makan di sana kerana ownernya beragama Islam..
InsyaAllah, halal ya kawan2..

Lagi satu pasal menu..
Actually menu yang tertulis di board kat William tu memang banyak..
Tapi, bilangan menu sebenarnya lebih banyak pilihan sebab kita boleh 'edit' menu hidangan tuh..
Macam ada satu hidangan ni 'Mee Raja' boleh gabung dengan tambah 'meatballs cheese' ka..apa ka..
Tapi harga dia akan 'edit jugalah..
Heheh~
(tang edit mengedit ini saya tak berapa reti.., order sahaja ikut yang ada kat board tu..)

Airpun boleh edit..
Campur2...
Laici + rebina
mango + laici
banyak tapi forgive me please coz I cant remember each of them..
huhu~

Kalau nak boleh ushar sendiri..

p/s : lagi satu ada satu lagi kedai makan yang lebih kurang dengan William ni tapi ada di SS2, PJ..MURNI nama kedai tu..MURNI ni dengar2 cerita adik beradik jugalah dengan William..MURNI pun saya pernah pergi 3 kali..portion dia kurang sikit daripada William la..

6 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics