Followers

Sunday, January 10, 2010

Lagu top zaman 90-an .. Kau Tetap Dalam Anganku

Abang saya 2, 3 hari ini asyik laayan lagu kat bilik sampai kami kat luar pun dengar..
Ada lagu lama yang memang dah lama saya tak dengar..
Dulu kemain popular lagi..
Dialog abang dengan saya..

Abang saya bersuara time lagu ni berkumandang..

" ko ingat tak ni lagu zaman ko sekolah rendah ni.."

"haah la, hot gila dulu ni"

"siapa nama penyanyi ni"

"haa..Azie.."

Tapi serius tak ingat tajuknya.
Google korus lagu ni baru keluar tajuk lagu..
'Kau tetap dalam anganku' rupanya..haha~
Meh kita layan lagu lama ni sama2..
Memang la akhir2 ini nak layan lagu tangkap leleh pula..



Tak perlu rasanya lirik sebab dalam video ni dah ada lirik..
isk2..tapi nak bagi gak la..
lai..lai..


Sekilas ku teringat
Detik-detik yang lepas
Indahnya perkasihan
Semacam ku rasakan
Tak sanggup rasanya
Sesaat ditinggalkan

Dan seboleh-bolehnya
Ku ingin mengikutmu
Walau ke lurah dalam
Aku sanggup terluka
Demi kerana sayang
Apa jua kurela
Jiwa dan raga

Engkau saja yang sentiasa
Bermain di fikiran
Tiap masa dan ketika
Tak terlintas di hati ini
Untuk curang kepadamu
Oh kekasih

Aku berharap pendirian engkau juga
Sama-sama pertahankan kebahagiaan
Walau diacu belati tajam mengugutku
Cinta aku kasih aku tetap untukmu
Sampai ke mati
Hanya itu mampu ku beri

Tersentak lamunan
Bila diri ini disentuh
Oleh seseorang
Ku cuba damaikan
Hati yang kian berkocak
Agar perasaan sedihku ini
Tidak nampak

Di pusara ini
Ku sedia berdiri
Bersama doa-doa
Tak putus kuhulurkan
Itulah tanda kasih... kasih
Kasih yang sebenar

Wajah dan senyumanmu
Sentiasa kuangankan
Aduhai sayang oh...


layan sampai lebam daa~

12 comments:

wachak said...

wa rasa lagu Pelamin anganku musnah yang top dan menaikkan nama azie ni dan lepas tu senyap jerk ..

Aizwan Ali said...

dah masukkan link awak kat blog saya..do same to me too.. hehehehehe.. - mr botaq

Dak Wan said...

Huish ni lagu ape yer? Zaiton Sameon ka?

lionteen said...

hehe..
lionteen pun slalu gak layan lg ni..
jiwang sei..
haha

noor afzan said...

wachak..

betul2..
lagu tu memang glamour seyh.
tapi serius mng 1 je album die buat..

noor afzan said...

aizwan ali..

ok bro..
done..

noor afzan said...

dak wan..
haha..
tak la..

ni lagu azie la..
penyanyi zaman 90an.

noor afzan said...

lionteen..
mmg layan..
tapi nak nyanyi susah..
pitching larikk..tinggi sangat daa..

Anna_Fauziana said...

wah...2,3 hari ni pun sy asyik layan lagu ni..mmg best :)

noor afzan said...

wahhh...
sama la..
entah2, ramai lagi macam kite..=)

Faarihin said...

wah lagu lama.. layan.. hohoho.. (^__^)

noor afzan said...

Layan faarihin..
jgn x layan..

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics