Followers

Tuesday, January 19, 2010

Tahniah..Avatar dah menang Filem Terbaik di Golden Globe Awards

Salam semuanya..
Wooww..AVATAR dah menang award.
Saya memang dah jangkakan..
Sebab..saya tahu ceritanya menarik..
Errr..walaupun saya tak dapat nak tengok di pawagam..

Saya memang ada pasang niat nak tengok cerita ini sejak tengok promo kat cinema dulu..
Alaa..kan sebelum filem start, akan ada iklan2 filem yang akan datang..
haa..masa itulah saya tengok..
Memang menarik, tertarik kau memang da bomb gitu..
Tapi, rezeki tak ada untuk pergi tengok..
sob2..

Macam biasa berita harian online jadi mangsa bedah siasat..
Siapa sudah menonton filem ini saya ucapkan tahniah sebab anda buat pilihan yang tepat..
Saya cilok ini berita di sini


Bukan main bangga lagi Pak James Cameron dapat julang anugerah..
Tapi kenapa muka dia masam ek?
aish..tak puas lagi ke menang 2 anugerah..


Dorang berdua ni pasangan bercinta ke dalam cerita ini?.
Serius saya tak tahu..

Sherlock Holmes and UP pun ada gak menang anugerah..
Cayalah..=)

12 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics