Followers

Sunday, January 24, 2010

Link untuk download filem Ketika Cinta Bertasbih..


Dulu saya ada tunjuk trailer cerita best..
Layan kat sini ye..
Hari memang dalam misi untuk download Ketika Cinta Bertasbih..
Lama dah berniat nak tengok tapi kesempatan itu tak ada..
Blogging ada pula masa kan?
kuikui~

Godek2 incik Google jumpa macam2 link..
Torrent.. kena bayar la pulak..(cancel!)
Saya buka kat satu website ini.. dia letak cerita ni dalam 13 file youtube type..
Terpulanglah nak download or tengok sahaja kat situ..
Nak tengok secara life..dengan tak payah susah nak download..terjah sini
Tapi ni Ketika Cinta Bertasbih 2..
Yang first film saya tak jumpa lak..
Ada sesiap boleh bantu? huhu~

At last saya try download novel aje..
huhu~
Tengah dalam process ni..
Hopefully berjaya la..
=)

7 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics