Followers

Monday, December 28, 2009

Nak promote Wedding Designer my sis..

Akak saya cari wedding planner thru internet je..
Memula perlu khidmat pakcik google gaks..
Lepas itu, survey..
mula2 yang dekat2..
Lepas itu yang jauh2 sikit..

Oleh kerana my sis punya potongan badan yang tak cukup langsing,
pilihan untuk baju adalah terhad kecuali kalau tempah..
tapi mahal woooo..
pakai sekali je seumur hidup..
Nak turunkan ke anak cucu dah tak releven fesyennya nanti..

Kat area rumah kami memang tak dapat la..
Kalau harga berpatutan, saiz baju pula tak ada..
Kalau saiz baju ada, mahal terlebih pula..

Hasilnya sudah tertulislah rezeki dapat kepada Zaifie Zainal Creation Bridal Gallery..
Siapa kenal angkat jari telunjuk kanan ke atas..(macam la saya boleh nampak kan..)
Sesiapa yang nak dapatkan pakej Baju tuk nikah dan sanding, mekap untuk kedua2nya, hias bilik dan pelamin dengan budget kurang RM3000 dan diyakini puas hati..
Lagi2 tang mekapnya..
Tak caya check la laman web beliau ini..
atau klik sahaja kat banner di bawah ini..

Zaifie ni tinggal kat Bandar Tun Hussein Onn..
Jauh betul kami ambil wedding designer sampai ke KL..
Untuk membuktikan yang butik ini besh, bleh tengok komen2 di blog beliau..
dan tengoklah meriah tak meriah majlis my sis nanti..
Harap2 berjalan lancar lah..
K la..saya share 1 pic kat sini..
taken on 26th Dec..

My sis with Zaifie..comel kan?

8 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics