Followers

Friday, January 29, 2010

Cantik wooo...baru nak upload wedding's pictures my sis part 1..

Saja saya nak tayang gambar wedding kakak saya garapan thephotolicious team member, Kak Shida..

Memang superb kebabom la cantiknya gambar2 ni..
Ye la..
Harga pakej pun boleh tahanlah harganya..

Mari2 serbu dulu picture2 ni ya..

Actually my sis ambil pakej yang ambil gambar masa bernikah, outdoor lepas nikah..
lepas itu, gambar msa majlis sanding, dan outdoor lepas acara sanding..

Untuk part 1 ni saya share yang masa hari pernikahan..
layan lah ye..
Kalau ada sesiapa yang berminat silalah jenguk main page thephotolicious di sini..
ataupun terus ke Kak Shida di sini

Puaslah mereka berdua nih melompat-lompat..haha..
ni antara scene yang my sis paling suka..=)
ni masa baca doa lepas selesai akad nikah..
kantoi kak shida tak tadah tangan time doa..kuikui~
Ni pula masa sedang tunggu rombongan pengantin lelaki sampai..
sempat lagi posing di bilik
Ni pula masa di pelamin..
Amboi..romantis sungguh~

Ada lagi sebenarnya gambar2 menarik tapi ada dalam PC my sis la pula..
huhu~

p/s: nak tunggu hasil yang sebenar-benarnya hasil..album gambar from mereka...
my sis kata tak lama lagi..=)

27 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics