Followers

Tuesday, January 26, 2010

Blog menghina Islam lagi..bukan 1 tapi 2 blog..

Sekarang ni kecoh dan heboh pasal blog berita Muslim Sahih yang menghina Islam dan mengelirukan..
Saya telahpun report to block this blog tapi macam tak ada apa-apa feedback from wordpress..

Pagi ni dapat email panas..
Ada lagi satu blog yang turut menjadikan blog sebagai medium untuk menghina agama orang lain..
Sila terjah blog Islam Expose..

Kalau sesiapa reti hack tu hack la blog2 mereka ini demi keselamatan dan kesejahteraan...
Mereka perlu di ajar untuk menghormati agama anutan orang lain..
huhu~

p/s : isk2..asal takleh lembab blog ISLAM EXPOSE ni..ramai sangat ke nak terjah..? boleh kalah trafik ADUKA TARUNA yang mencecah 60k masa kecoh pasal isu hina Sultan Johor dalam blog..

13 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics