Followers

Friday, January 15, 2010

Catlina's Cat Calendar Give Away

Sticky mode selama 48 jam


Hari ni blogwalking sana sini..
Baca2..Komen2..klik2..
Tetiba ter'sesat' kat bolg ini..catlinaflybaby

Ada giveaway kalendar comel la pulak..
sudahlah saya ni peminat kucing sejati..huhu

Give Away ni dibuka mulai sekarang sehingga 18 Januari sahaja.

bak kata tuan tanah..
"kalendar ni sweet dan cute...sesuai utk peminat kucing atau org yang suke tgk gmbr kucing..."

Syarat2 dia mudah je...

1.Tak perlu buat blog entry (tapi dialu2kan). --> dah buat..
2.Tak perlu jadi follower (dialu2kan juga).--> follow gak..
3.Cuma tampal banner di atas pada side bar anda, di atas sekali supaya senang sy nampak. Linkkan ke blog ini.Kalau ade iklan Nuffnang kat side bar tu, letak kat bwh nuffnang ye..:)
--> dah buat semuanya..
4.Bila dah siap, tinggalkan permalink anda di bhgn komen entry ni..(link entry tersebut ye).
--> ok, siap..
5.Itu saja..2 orang pemenang akan ditentukan dengan Random.org
.--> harap2 memang..kuikui~

Sedikit preview gambar kalendarnye...



Comelnya..
Saya memang memerlukan kalendar 2010 ni..
huhu~

2 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics