Followers

Tuesday, January 5, 2010

Kat mana nak tempah kek untuk hantaran yang best..=)




Kalau kat King..
Kena tempah 3 hari lebih awal..
Tapi design yang adapun tak berapa cantik..=(

Kalau Berry..
Kena tempah 1 hari awal..(x sampai sehari la..)
Design cantik2..=)

Kalau Secret Recipe pulak..
X der tempah2..
Beli saja apa yang ada..
Tapi rasanya memang tiptop la kan..
sedap!

Saya tahu kat 3 ni sahaja..
Rasanya ada lagi yang boleh tempah thru online..
thru blog..
cantik2 belaka..
tapi saya tak pernah beli menggunakan kaedah online ni..
Rasanya masa yang diperlukan lagi panjang kot..?

Yang mana satu jadi pilihan terbaik..?
Depends kat diri masing2 la..
Kalau last minute punya plan..
Boleh tempah kat Berry..
Kalau betul2 last minute, kat Secret Recipe sudaa..

My sis time bertunang, dapat hantaran kek Secret Recipe (memang last minute)..
Masa kawen, bagi hantaran kek Berry..tapi dapat kek lapis Sarawak..
Saya punya nanti tak tahulah ada kek atau tidak...
hoho~

3 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics