Followers

Monday, January 4, 2010

Kadang2 kita tak sedar..

Ini sesi luahan...

Kadang2 kita dah spend banyak masa tuk 'dia'
Duk depan PC upload picta..edit picta..mengupdate segala tuk 'dia'
tapi bila emosi menguasai diri.
Lupa semuanya..

Bila kita kata kita busy sampai tak ada masa nak berFB dia pertikaikan..
padahal memang dah bersawang FB tu tak di update..x dibuka..
tak pernahpun orang ini complain apa2..

Tapi bila dia cakap macam tu..
Rasa sedihpun ada..
Tak apalah..
Kita ini siapa..

p/s : minta maaf la..entry ni tiada makna papepun..sekadar luahan rasa..
lepas ini nak lupakan..
nak tidur sepuasnya..=)

p/s/s : saya tahu mungkin ini balasan, sebab kita manusia x lari dari kesilapan..mungkin saya juga ada x menghargai orang lain..=)

14 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics