Followers

Wednesday, January 6, 2010

Followers itu apa ye?

Follow = ikut..
Followers = pengikut..

details :

pengikut yang mengikuti perkembangan setiap updates yang di buat..

ataupun..

lawat blog dengan kekerapan max..contohnya sekali sehari..

ataupun..

pengkomen tegar setiap post..

ataupun..

sebab..(isi tempat kosong)..

Apapun sebabnya saya tak kisah walaupun ada rasa pelik..
Mungkin ada yang follow tapi tak buat follow up..
Atau ada yang mempunyai tafsiran sendiri yang tidak sama dengan pendapat saya tentang makna followers..
Sebab unique viewers saya tak sampai pun 200 sehari..
Kadang2 tu tak sampai 100 pun..
Maknanya Jumlah followers tak semestinya sama dengan jumlah viewers..
Kan?


p/s : pepun, terima kasih kepada followers2 sekalian..tak sangka followers saya dah cecah 200..

8 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics