Followers

Monday, July 12, 2010

Gathering GengBlogger superb best!


ok, saya terus terang bahawa sayalah yang memujuk penganjur supaya buat sesi bergambar awal.

Begitu ramai blogger yang dah menceriakan pengalaman menarik di Gathering GengBlogger sabtu lepas kelolaan Joegrimjow dan dibantu AJK2 yang menurut Joe hanya berdiskusi melalui alam maya sahaja.
Thumbs up to AJK2 Gathering sebab berjaya menganjurkan event ini.
Usaha keras anda amatlah kami blogger2 hargai.


Sampai sahaja di sana terus kena melapor diri. Macam nak register untuk sambung belajarpun ada.

Walaupun saya terpaksa pulang awal, tapi saya tetap enjoy dapat berjumpa rakan2 blogger yang sebelum ini hanya kenal di alam blog dan berkenal-kenalan dengan rakan2 blogger yang sebelum ini tak kenal.

Matlamat untuk beramah mesra dengan blogger2 tercapai juga.
Ramai blogger yang saya pernah kenal sebelum datang gathering antaranya Joe, AzizanKadir, BroFramestone, Kakinakl, Violet, Huda Luna, Ery Farieha, Fa Rid mofasad , Sigg (walaupun ia mengaku tak ada blog), Intan, Hairi, dan beberapa orang lagi yang saya terlupa..oh..memory dalam kepala dah makin kaput. Tolong bantu saya. Ada petua untuk kuatkan ingatan?
Yang lain macam Syahirul, Azrul , Miro , Zool ligakampung , Yusenze , dayah , rhapsody lin , anak kujie, Intan dan yang lain tu semua saya kenali semasa gathering.

Memang happening sangat2 lagi2 dengan hadirnya blogger istimewa, Encik Syukur yang claim umurnya baru 15 tahun.
haha~

Tapi bila balik tengahari, rasa macam rugi sebab aktiviti belah petangpun menarik lagi-lagi bab2 perkongsian berkenaan blogging tips oleh blogger2 hebat seperti Kujie, Ariff Shah, Darkbatman dan Mr. Kay.
Kalau tak kerana ada urusan, memang saya akan terus melekat sahaja di Taman Cabaran, Precint 20 tu sampai program habis.

Cerita pasal gathering rasanya ramai dah update.
Boleh terus ke link kawan2 yang yang saya jumpa seperti yang di listkan di atas.
Paling banyak update ialah Joe la sebagai pengelola kan.
So, rasa macam tak ada apa nak cakap melainkan rasa enjoy!..
Harapan saya akan datang akan ada lagi program macam ni.
Dengan pengisian yang lebih mantap kot.

Sekian untuk kali ini.
Babai~

p/s : adoila, macam mana boleh terlepas blogger kegemaran saya dalam entry ni? LongHaffiz Si Perantau London punya link tak ada serius tak perasan. Ingatkan dah letak. huhu~

35 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics