Followers

Monday, July 12, 2010

Gathering GengBlogger superb best!


ok, saya terus terang bahawa sayalah yang memujuk penganjur supaya buat sesi bergambar awal.

Begitu ramai blogger yang dah menceriakan pengalaman menarik di Gathering GengBlogger sabtu lepas kelolaan Joegrimjow dan dibantu AJK2 yang menurut Joe hanya berdiskusi melalui alam maya sahaja.
Thumbs up to AJK2 Gathering sebab berjaya menganjurkan event ini.
Usaha keras anda amatlah kami blogger2 hargai.


Sampai sahaja di sana terus kena melapor diri. Macam nak register untuk sambung belajarpun ada.

Walaupun saya terpaksa pulang awal, tapi saya tetap enjoy dapat berjumpa rakan2 blogger yang sebelum ini hanya kenal di alam blog dan berkenal-kenalan dengan rakan2 blogger yang sebelum ini tak kenal.

Matlamat untuk beramah mesra dengan blogger2 tercapai juga.
Ramai blogger yang saya pernah kenal sebelum datang gathering antaranya Joe, AzizanKadir, BroFramestone, Kakinakl, Violet, Huda Luna, Ery Farieha, Fa Rid mofasad , Sigg (walaupun ia mengaku tak ada blog), Intan, Hairi, dan beberapa orang lagi yang saya terlupa..oh..memory dalam kepala dah makin kaput. Tolong bantu saya. Ada petua untuk kuatkan ingatan?
Yang lain macam Syahirul, Azrul , Miro , Zool ligakampung , Yusenze , dayah , rhapsody lin , anak kujie, Intan dan yang lain tu semua saya kenali semasa gathering.

Memang happening sangat2 lagi2 dengan hadirnya blogger istimewa, Encik Syukur yang claim umurnya baru 15 tahun.
haha~

Tapi bila balik tengahari, rasa macam rugi sebab aktiviti belah petangpun menarik lagi-lagi bab2 perkongsian berkenaan blogging tips oleh blogger2 hebat seperti Kujie, Ariff Shah, Darkbatman dan Mr. Kay.
Kalau tak kerana ada urusan, memang saya akan terus melekat sahaja di Taman Cabaran, Precint 20 tu sampai program habis.

Cerita pasal gathering rasanya ramai dah update.
Boleh terus ke link kawan2 yang yang saya jumpa seperti yang di listkan di atas.
Paling banyak update ialah Joe la sebagai pengelola kan.
So, rasa macam tak ada apa nak cakap melainkan rasa enjoy!..
Harapan saya akan datang akan ada lagi program macam ni.
Dengan pengisian yang lebih mantap kot.

Sekian untuk kali ini.
Babai~

p/s : adoila, macam mana boleh terlepas blogger kegemaran saya dalam entry ni? LongHaffiz Si Perantau London punya link tak ada serius tak perasan. Ingatkan dah letak. huhu~

35 comments:

Boneka Tak Sakit said...

dah tgk pic2 dia memang best tgk ramai org jumpa2 hjehe

noor afzan said...

boneka tak sakit..
best sangat tapi nape boneka tak join ye?

joegrimjow said...

time kasih memeriahkan!
huhu
satu pengalaman yg best kan
nanti tag2 la kat facebook
;)

sweetsal said...

bestnyer gathering ni..sy dh sampai precint 20 tp tak jumpa cari hari tu..rugi besar pulak..

naz said...

wah wah gempak tu :)

FyZa said...

wah gathering geng blogger..mst bes kan..

Anonymous said...

rugi x g..huhu

Farid MOFASAD said...

ekekekekeke





wa pon balik awal..








>>_________<<

iza said...

Tak tau pun.....

noor afzan said...

joe..
patut big thanks to you.
sebab berjaya gak gathering ni.
saya memang appreciate kalau ada gathering2 camni.
bukan mudah nak dilakukan.
well done bro=)

sweetsal..
la..ye ke?
asal tak roger2 member tanya.
mmg rugi besar kalau dah sampai tapi x gi.

noor afzan said...

naz..
tak tergamabr dengan kata2.


FyZa..
Paling best dapat kenal dengan blogger2 secara real!

lionteen..
awak jauh kan.
takpe, next time k.

noor afzan said...

Farid..
haha..
sama la kite rupanya =)

iza..
oo..ye ke?
kat gengblogger kecoh pasal gathering ni.
takpe, lain kali memang kena ada publisiti yang lebih jitu.

Nur Su'aidah said...

xdpt pergi~

lily lotus said...

ohh baru tahu ada gath :)...selamat menambah kenalan! mesti syokkan

noor afzan said...

achu..
takpe, tak de rezki kot kali ni.
next time kalau ada join la.=)

lily lotus..
awakpun baru tahu eh?
mmg gathering ni dihebahkan thru gengblogger sahaja.
dan adalah beberapa ajk yang war2 kan tapi tak menyeluruh la.

velasrizal said...

len kali wat la kt kl mesti aku dtg..

Kenali Sifat Aneh Wanita

noor afzan said...

velasrizal..
kat KL kalu tunggu next event la yea..
=)

/Dayah//Nurul/ said...

sy tunggu smpe habis. xsangklahh plk bole jooin, mcm2 ada, hrp jump lg :)

Kujie said...

untung kak jie dpt duk sebelah pasangan engineer...hehehe

siggplus said...

ia? kau ingat aku binatang? hahaha.

aku tak ada idea nak tulis apa lah, sbb aku dekat sana kejap sgt. lunch dah gerak

tp kau hebat dapat jawab teka teki bnyk. heh

kak ina kl said...

rugi jumper sekjp..nanti makan nasi minyak ker.nasi tomato ker..nasi beriani ker..jemputlah yer

peramah jgk ek..nak buat jgk N3 ke 2

noor afzan said...

dayah..
haha..
best la awak dapat lepak sampai habis.
k, next time ke beramah tamah lagi mesra k =)

noor afzan said...

kujie..
uu..malulah pula.
engineer biasa2 aje =)
*blushing

noor afzan said...

sigg..
ku ingatkan kau bintang bukan binatang la.
haha~

sempat lunch ye.
kami tak sempat..
rugi2.
teka teki tu ada yang penah kena.
tu yang tahu.

noor afzan said...

kak ina..
makan nasi minyak?
thun depan insyaAllah.
Dekat je Puchong.
jangan tak datang pula =)

meoafzan said...

next time nak join! :D

noor afzan said...

meoafzan..
memang kena join lain kali.
=)

CikLilyPutih said...

rugi tak pegilah. tak perlah klu ade gather2 lagi boleh jumpe kan

noor afzan said...

kaklily..
buleh2..
nanti kita jumpa2 lagi k =)

nur hidayah isa said...

ingat saya lagi tak? hehehe

violetless said...

dapat jugak jumpa 4 mata ngan akak...heheh

noor afzan said...

dayah..
ingatlah..
hehe..
kita de jumpa masa GB Gathering kan?
nice to know u =)

noor afzan said...

violetless.
haha..
semalam kak pegi blog mana ntah dia duk puji awak.
dia kata cantik sangat.
nak kenal sangat2 la dengan si baju biru.
nama diepun lupa da..
ada tak sape2 ngorat violet time kat GB gathering ritu.
=)

Hazzy Ishak said...

saya saya? ingat tak? mungkin kita tak sempat chitchat kot.hehe

noor afzan said...

hazzy..
ahaa..ingat2..
bila tgk gambar kat post pasal gathering tu baru ingat.
lagi2 bila awak mention Agensi Nuklear.

btw, kita boleh je cihtchat kat sini =)

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics