Followers

Sunday, July 18, 2010

Anak-anak Group memang comel!

Ahli kumpulan dalam company tempat saya kerja kebanyakan dah berkahwin dan punya anak dah.
Macam boss besar ada 3 anak kalau tak silap.
Tapi masa jamuan kelmarin dia datang solo sahaja.

Then, boss kedua, ada 2 orang iaitu Mr. S dan juga Mr. H..
Mr. H ada 2 anak perempuan. Dah tak baby dahpun.
Dia tak dapat join jamuan sebab demam.

Mr. S pula ada seorang anak umur dalam 2 tahun lebih.
Yang rambut pendek berbaju merah didokong itulah anak dia, Anis.
Sangatlah takut dengan orang lain.
Nak mak dengan ayahnya sahaja.
Kalau orang lain nak pegang, terus nangis.
Tengok tu member nak snap gambarpun muka dia masam.
Ini pula anak boss number 3, Jojo.
Nama si kecil ni Adam Darwish. Rasanya umur dia dah masuk setahun.
Sangat gila gambar si Adam ini.
Pantang saya snap sahaja mesti dia mula berposing.
Tengoklah gambar ni.
Dan gambar ini.
Alolo..cumilnya Adam.
Member ni suka sangat baby.
Disuapnya baby Adam ini dengan biskut stick tu.
macam sedap sahaja tengok dia makan.
Ini pula anak kepada Ms. N.
Umur dia setahun lebih rasanya.
Di bibir dia ada coklat cair yang dah mengeras.
Cuba nak lap tapi tak tanggal.
Nampaknya Aqil si kecil baju biru ini kenalah hilangkan sendiri kesan itu dengan menjilat bibir sendiri.

Entah macam mana sedang saya snap gambar ini,dia terus jelir lidah.
Ayoo..mengejek siapa tu Aqil?
Coming soon..
Ms. I akan deliver bulan 11 ini.
Ms. H boss ketiga juga akan deliver bulan 12 ini.
Dan Ms. N merangkap mak Aqil pula akan deliver untuk anak ke 2 pula bulan 2 nanti.
Meriahlah group saya dengan kehadiran kanak-kanak comel ini nanti tahun depan.

13 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics