Followers

Monday, July 19, 2010

Nuffnang tips : Iklan terapung lebih mesra readers!

Salam~
Pagi ini berjalan-jalan cari pasal di blog-blog rakan-rakan blogger.
Rupanya blogwalking ini memang tak sia-sia sebab seain dapat tambah kawan dan gian trafik tapi kita juga dapat tambah ilmu lagi-lagi kalau ada tips-tips blogging dan juga yang paling menarik tips nuffnang la kan.

Ahahha..
Rakan-rakan mesti perasan yang iklan nuffnang sidebar saya dah berubah lokasi daripada stick dekat sidebar tu menjadi iklan terapung.
Maknanya bila scroll ke bawah atau ke atas sekalipun, iklan itu akan follow.
Nasib baik content blog saya ini kurus dan 2 column.
Kalau tidak akan mengganggu pula pembacaan rakan-rakan yang singgah lagi-lagi di sidebar itu.
=)

Oh ya.
Saya jumpa tutorial untuk buat iklan jadi terapung macam ni.

Terima kasih sangat-sangat kepada mimpisibunga sebab sudi share tips ini.
Terjah ke sana untuk belajar lebih lanjut tutorial iklan terapung ini dan juga baca kelebihannya.

Lalalala~

21 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics