Followers

Monday, July 26, 2010

Journey to Pantai Timur~ Pesta Buah

Salam semua.
Saya minta maaf sebab dah hampir 3 hari 2 malam tak berblogwalking.
Saya ada tinggalkan beberapa schedule entry untuk ubat kerinduan rakan-rakan yang sudi menjengah dan tinggalkan komen di entry ataupun shoutbox.
Saya appreciate sangat-sangat.

Tadipun terpaksa ambil EL sebab hari ni baru dapat gerak balik ke KL.
Esok dah tentu banyak kerja sebab satu hari cuti kan.
Saya sampai ke rumahpun dah dekat maghrib.
terpaksa masuk Duke dan keluar di NKVE untuk elak jalan sesak.
Maklumlah hari bekerja dan kami mula masuk KL pukul 5.30 petang.

Oh ya, lupa nak khabar.
Saya balik kampung sebab sekarang ni memang musim buah di sana.
Paling banyak ialah durian.
Atuk ada tanam buah-buahan seluas lebih 3 ekar.
Paling banyak buah durian la.
Rasa betul-betul pesta buah masa balik kampung tu.

Nanti saya cerita dengan lebih detail.
Sekarang ini rasa amatlah letih.
Esok pula kerja.
Tak mahu esok pergi kerja muka tak segar.

Macam biasa saya kongsilah sekeping gambar buat penyedap cerita ringkas saya ni.
Ini antara hasil kami kutip setiap kali balik kebun.
Sehari sampai 3-4 kali pergi kutip.
Heaven betul rasa.=)

11 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics