Followers

Sunday, July 18, 2010

GengBlogger nak buat kecoh di Time Square pula!

Cakap pasal Gengblogger, siapa yang tidak kenal.
Siapa blogger yang ketinggalan memang rugi besar.
Dan Gathering Gengblogger yang dibuat awal bulan July lepas memang satu titik permulaan yang baik untuk menyemarakkan lagi semangat ukhuwah antara blogger sebab dapat berjumpa secara realiti.
10 July 2010 memang tarikh yang akan menjadi kenangan terindah sebagai blogger =)

Kepada yang tak dapat join Gathering Gengblogger yang masuk Kosmo! tu jangan rasa sedih.
Kenalah sentiasa alert dengan perkembangan terkini gengblogger walaupun dah hampir seminggu saya tak dapat login Gengblogger page.
Entahlah, tak tahu kenapa tapi ternyata masalah itu turut dihadapi rakan2 Gengblogger yang lain.
So, Kong perlu ambil inisiatif untuk fix problem tu.

Oh ya..
Tadi semasa blogwalknig di blog kawan-kawan terjumpa update Nabiel berkenaan 2nd event gengblogger yang akan dibuat sebelum puasa.
Bowling time pula kali ini.
Saya tak sampai hati untuk tak sebarkan maklumat ini lagi-lagi bila ada komen2 blogger yang clain tak tahu dan tak dapat information berkenaan perjumpaan tersebut.
So, here I reveal siap-siap.

Bila check di blog Joe, ternyata dialah 'dalang' untuk event kali ini.
So, bila baca post dia, rupanya planning ni belum confirm pun.
masih under 'draft' dan belum 'publish' lagi.
Ini antara details yang saya kutip daripada blog joe berkenaan event ini.
(memang betul-betul copy cat sahaja ni)

gambar ni pun copy-cat di blog joe juga.
Nama : GengBlogger Bowling Time
Tarikh : 7 atau 8 August 2010
Tempat : Times Square
Masa : 10 am hingga 3 pm
Tentatif :
10.00-11.00 pm : Pendaftaran Blogger
11.00-1.00 pm : 'Bowling Time!!'
1.00-2.00 pm : Rehat, solat
2.00-4.00 pm : Upacara penutup + Makan + Pertukaran Hadiah + Penyampaian hadiah

Bowling time
1) Berbentuk pertandingan
2) Setiap blogger akan dipecahkan kepada kumpulan kecil (4 Orang satu kumpulan) yang mana pemilihan ini adalah secara rawak. Pihak penganjur akan memastikan tiada blogger yang kenal antara satu sama lain berada dalam satu kumpulan yang sama
3) Hadiah untuk Best Man, Best Woman, Best cheerful team, Best scoring team, akan disediakan

Sesiapa yang mahu jadi ajkevent, sekali lagi email nama dan url blog ke joegrimjow@gmail.com

Saya?
Berminat nak join tapi nak jadi AJK apa ye? takut tak mampu nak fully committed je.

17 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics