Followers

Monday, July 5, 2010

Journey to Labu~Entry pendek sebab penat!

Hari ini memang dari pagi saya dah keluar.
Saya ada dapat jemputan kenduri kahwin sahabat 1 course masa di UTM dulu.
Tapi pertemuan kali ini memang lebih meriah sebab selain makan nasi minyak di Labu, kami dapat jumpa kawan2 masa belajar dengan buat sedikit reunion kecil di Seremban selepas beransur daripada majlis kenduri member kami itu.

Memang seronoklah dapat jumpa ramai kawan2 course mate dulu.
Ramai jugalah yang last jumpa pun awal tahun lepas..
Lebih setahun tak jumpa.

Kami lepak di A&W Seremban dari pukul 3 sampai dekat pukul 6.
Kami bersembang tak hingat dunia punya.
Dan sempat juga merancang untuk trip kami sebelum ramai berubah status jadi tak bujang.
Di jangka tahun depan ramai yang akan berkahwin.

Harap2 trip tu akan menjadilah.
huhu~

Gambar banyak diambil oleh rakan2 yang dah jadi jurugambar handalan.
So, tengah tunggu balasan mereka.
Kalau dah dapat, saya upload.
Memang superb best journey kami hari ni.

Update terkini, ni saya upload 2 gambar kami yang happening gila-gila.
Ni masa di majlis kenduri Annas.
Di tengah-tengah kesesakan dalam khemah
(semua bersesak dalam khenah sebab hari hujan..)
sempat lagi kami bergaya.

Ini pula masa nak berpisah lepas lepak-lepak di A&W, Seremban.

Semua orang memang sporting tak hingat punya.
Seronok bila bergambar.

p/s : masa jumpa semalam baru tahu ramai coursemate juga baca my blog..uuuu, malulah~

12 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics