Followers

Saturday, July 24, 2010

Nuffnang : Snickers Game memang best!

Pernah tak tengok iklan nuffnang pasal games Snickers itu.
Haha.
Saya kalau jumpa blog yang ada iklan ini mesti klik.
Bukan klik sahaja, tetapi terus main game nya.
Memang menarik tapi kena pantas kalau nak menang hadiah.
Hadiahnyapun lumayan beb.
Mula-mula kena register dulu.
Lepas register baru boleh login to play.
Nampak tu top scorernya. Boleh buat dalam masa 7 saat sahaja.
Terror betul mereka.
Nak masuk top 15 pun payah.
Bila click 'start game' , game pun start.
Caranya kena cari snickers yang tersembunyi dan drag kepada manusia yang macam zombi tu.
Cari sampai 10 sebab ada 10 zombi kat bawah tu.
Tang yang susahnya nak cari snickers yang tersorok.
huhu~

Memang game yang mencabar.
Sebab the fastest time saya cuma 15 saat.
Macam manalah diorang boleh score 7 saat yea?
Imagine*
huhu~
Tak percaya boleh tengok bawah ni.
Jomlah layan game ni.
Kalau nak direct to website dia, boleh klik SINI.
Nak tunggu iklan nuffnang keluar memang kenuh la.

6 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics