Followers

Friday, June 18, 2010

Saya menang contest Project Alpha 2 Day 23..=)

Pagi semalam saya dikejutkan dengan email tahniah daripada nuffnang.
Katanya saya menang motor hadiah dalam contest harian Power Root ProjectAlpha 2.
Kalau ikutkan memang susah nak menang sebab hanya 5 lucky winners akan dipilih setiap hari dan setiap penyertaan ke 10 yang jawab betul akan terpilih.
Maknanya setiap hari kena jadi peserta yang ke 10, 20, 30, 40 atau 50 sahaja.
Memang kena tunggu luck la baru dapat kan.

Mula2 saya memang agak excited nak join tapi saya hanya berkesempatan untuk jawab soalan tu belah malam kalau hari kerja (so harapan untuk jadi pemenang harian memang nipis la sebab mungkin saya dah jadi peserta yang ke berapa ratus kot).
Saya cuma aktif jawab secepat yang boleh bila cuti. (adakah day 23 tu hari cuti?)
Pagi2 dah terpacak depan PC layan video ProjectAlpha.
Sampai week 24 je pun saya konsisten, pastu ke laut daa....
Busy mengalahkan menteri.kuikui~

Bila dapat sahaja email tu saya terus pergi check list nama pemenang.
Nasib saya memang baik sebab saya punya namapun paling last untuk Day 23 tu.
Teruja sebab first time menang contest anjuran nuffnang.
Sebelum ni join contest tapi tapi tak pernah menang.
Tiket wayang sempena contest anjuran nuffnang pun tak pernah dapat lagi.
Ada gak keinginan tu tapi tak ada rezeki lagi kut.
(isk2..tak baik..tak baik.. patut bersyukur sebab ada gak menang contest nuffnang..)

Hadiah kena ambil di pejabat nuffnang weekdays.
Hadiahnya adalah tertera dalam gambar ni.

Ohh..cuti saya dah hampir tak ada.
Bilalah nak pergi ambil hadiah tu.
Sijil pergi event Gatsby Deodorant Streets Fair pun belum ambil lagi.
Help2..

Pepun, thanks to nuffnang sebab 'menang'kan saya.
yeay!
Sayang lebih kat nuffnang =)

23 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics