Followers

Thursday, June 17, 2010

Trauma tak?

Situasi pertama..

Saya :Trauma tak sejak accident itu hari?

Dia :Trauma la juga. Kenapa?

Saya :Ohh..awak cuma trauma nak lalu jalan kampung malam2 je kan?


Dia :Aikk..napekah?

Saya :Trauma2 pun 140 juga awak bawak.

Dia :Ape dia. Cuba ulang balik saya tak dengar la.

Saya :Trauma2 pun 140 juga awak bawak semalam.

Dia :Eh, ye ke? tak perasan pula.

Tu baru trauma, kalau tak trauma macam mana la agaknya.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Situasi kedua..

Saya :Sedap juga bawa kelisa tu. Pick up betul sampai tak sedar 110.

Dia :Tu la kereta ringan, CC besar. Laju pun tak rasa.

Saya :Tu la pasal.

Dia :Siapa yang ajar awak bawa kereta laju2 ni.

Saya :Entahlah, sape ek? Bukan awak ke?

Dia :Manade, Saya takpe. Dah pro. ooo... pandai je cakap orang, diapun sama jugak bawa laju.

Saya :Manade, 110 je pun. Lagipun bila perasan tu saya terus slow kan jadi 100 je.

Dia :Tu trauma ke tak tu? Cakap kat orang pandai, tapi diri sendiripun sama.

Saya :Manade, saya cuma trauma bila lalu jalan kampung malam2.

Dia :cehh~
http://rlv.zcache.com/er_trauma_nurse_not_easily_impressed_tshirt-p235896233359565481t5cs_125.jpg

So, kesimpulannya trauma ke tak?
Ke kami ni kategori trauma ikut situasi je.
Kalau jalan kampung, trauma kat jalan kampung je..
Kalau malam, traumapun bila malam atau gelap je..
Tapi, saya ada jiran yang kerana trauma, terus tak drive sampai sekarang.
Itu baru betul2 trauma kan?
Google2 jumpa ni.
Ini antara simptom2 orang trauma (atas banyak jenis alasan)
Layankan sendiri k.

16 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics