Followers

Thursday, June 3, 2010

Saya tertekan!

Sesi luahan perasaan sebab menyesali diri yang tak reti2 nak buat header cantik2 macam blog2 lain.
Adakah masalah untuk masukkan banner yang cantik2 tak menjadi disebabkan limitation pada template pilihan saya itu?
Adakah saya perlu tukar template pula?
huhu~

Saya bukan malas.
Seriously bukan.
Serius saya jealous tengok semua blog yang saya pergi punya header dengan banner yang cantik tertarik kau memang da bomb.
Saya?
Ohhh..sedih sebab tak ada langsung banner kat header.

Tak apa.
Saya dalah process belajar lagi.
Belajar godek2 apa yang boleh di godek supaya blog ini jadi cantik.
ahaha~
Kalau tiba2 ada benda pelik anda jumpa masa singgah blog saya jangan buat2 terkejut.
Mungkin masa tu saya sedang berhempas pulas menggodek2 template blog ni.
Abaikan sahaja.
Entry totap ada untuk dibelek.

mode : serabuti!

11 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics