Followers

Thursday, June 3, 2010

Terkekek2 layan Nenek Perkasa!

Musim Piala Dunia kan dah makin hampir.
So, macam2 rancangan TV berkisar pasal acara ni.
Termasuklah telemovie ni Nenek Perkasa namanya.
Hari tu saya ada tengok iklan cerita Nenek Perkasa ni .
Tapi saya terlepas pandang la.
Try belek2 kat youtube kot2 ada yang upload cerita full.
Tengok2 ada weyh.
Terima kasih lah kepada orang yang rajin upload cerita ni kat youtube.
Yang untungnya orang macam saya ni la yang selalu terlepas cerita kat TV.

Ada 8 part yang di upload.
Yang bestnya tak ada iklan.
So, kepada sesiapa yang nak layan gelak macam saya bolehlah godek sini..
Cerita ni berkisar pasal bola sepak.
Ada pertandingan bola sepak antara kampung akan diadakan dan kampung mereka terpilih sebagai tuan rumah.
Sebelum ni memang kampung mereka ni tak pernah nak menghantar wakil peserta.
Budak2 kampung lebih sukan main games kat PC dan PS2 je.
Yang pangkat nenek yang berminat untuk main bola.
So, kampung tu terpaksa wakilkan nenek2 ni untuk main bola bagi pihak kampung mereka.
Bayangkan perempuan yang dah tua main bola?
Memang kelakar la weyh..
Nak tahu kesudahan sama ada nenek2 ni menang atau tak?
Tengoklah sendiri.

http://www.youtube.com/user/kyazid85pc1

Actually link ini akan terus ke account uploader.
Cari je Nenek Perkasa kat situ, sure ada punya!

Bukan sahaja cerita Nenek Perkasa ada.
Malah cerita lawak lain pun ada.
Macam Capalrela, Kubungman, Adnan Sempit the series dan lain2.
Selamat berhibur~

p/s : Review? alaa..tengok sahaja sendiri, ak sampai 2 jam pun cerita ni. haha~

p/s/s : saya ada letak banner untuk menyokong kempen menentang kekejaman Israel. Klik banner kat header tu untuk sama2 join!

18 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics