Followers

Friday, June 25, 2010

Tag ke 3 bulan Jun : Tag Fantastic Blogger.

Tag ni dah lama dapat.
Awal June hari tu (tak adalah lama sangat kan?)
Tag ni from Marina yang sangat suka jawab tag.
=)

Dia kaat nama tag ni bukan FANTASTIC tapi sebab kena pilih 15 fantastic blog, maka dia rebatch la tag ni.
Saya tukang sambung sahaja la.

Apa yang perlu dibuat untuk settle kan tag ni?

1. Thank and link the person that tagged you

Terima kasih Marina.
terharu sebab pilih blog saya ni sebagai fantastic blog.
huhu~
(lihatlah duniaaaaa...)

2. Tag 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic

Banyak weyh sampai 15..
Jap pikir dulu 8 saat..

ok, calon2 nya adalah :

darkbatman
nanajoe
puterisengal
qellissa
niesz
ezany-kun
tehr
cheqppjoy
mia liana
qdine

lagi 5 tu siapa yang tegar2 datang sini hari2 bolehlah ambil.
Ikhlas ni =)

3. Contact that blogs and let them know they've been tagged

baiikkkk!!

4. State 7 things bout yourself
  1. blogger.
  2. mata besar.
  3. pencinta kucing.
  4. suka jalan2.
  5. suka tidur.
  6. family oriented
  7. lahir 12.04
Ok dah siap!
Saya malas nak pergi terjah calon2 yang terpilih tu la.
Biar diorang discover sendiri la.
uhuk2..
err..
oo..baru teringat peraturan ke 3..
orait2..nanti saya bagitahu mereka.

5 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics