Followers

Friday, June 11, 2010

Saya Pemenang Utama Giveaway!

Dulu saya pernah bagitahu yang saya dah buat satu blog yang khas untuk join contest tapi kan akhir2 ni saya kurang ada masa untuk join contest.
Last saya join dalam pertengahan bulan May.

Saya cuma tunggu result contest walaupun tahu hanya tuah sahaja yang boleh buat saya menang.
Entah macam mana contest yang paling lambat pengumuman pemenang yang saya join membawa tuah sebab saya menang.
yuhuuu,...
teruja sebab dah lama tak menang giveaway.

Saya join contest ni di SINI.
Saya buat entry di SINI.
Dan result pula keluar semalam.
Tak percaya, sila tengok gambar bawah ni.
Kalau tak percaya gak klik SINI.


Eh, nampak tak tulisan pasa kertas undi tu?
Kalau tak nampak klik ej kat gambar tu untuk zoom.

Alhamdulillah, dah la dapat hadiah utama.
O ya, saya minta blaus labuh lengan panjang berharga RM50 inggit.
Tak sabarnya rasa.
Macam manalah agaknya rupa baju yang saya akan dapat..
weayahoooo~
yabedabeduuu~

9 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics