Followers

Sunday, June 20, 2010

Apa dah jadi pada Pagerank blog saya ni?

Tadi buka2 sahaja blog tengok2 pagerank jadi ZERO aka 0..
Pelik bin ajaib juga..
Tak percaya ke?
Saya ada print screen kan dan upload sini.


Disebabkan rasa tak puas hati, saya pergi check balik kat website pagerank checker.
Tengok2 elok pula dia tunjuk Pagerank asal saya iaitu 3.

Apa kebenda pagerank ni?
Ramai juga yang duk kejar pagerank ni sebenarnya.
Nak terangkan pun susah.
Rasa ada je blogger2 otai yang duk explain pasal ni tapi tak ingat sape.
Macam saya, saya tak dapat nak kejar sangat sebab blog pun biasa2 je.
Biarlah dia naik sendiri kalau dia mahu.
Tapi, bila turun tu pelik jugalah sebab saya tak ada tukar domain ataupun url.
takut juga kalau2 sebab tukar template dia turun.

Selalu ke pagerank ni jadi macam ni yea?
Isk2, mengelirukan sungguh.

8 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics