Followers

Friday, June 4, 2010

Bulan 6 meriah juga dengan majlis kahwin


cun juga kad ni yea..kalau berminat pergi jekat url blog atau call no. tu.
Sayapun pinjam kad google.


Hujung minggu ini jadual hari minggu pack..
Saya yakin hampir semua rakan2 blogger akan pergi majlis kenduri kahwin hujung minggu ini.
Lagi2 pada tarikh yang cantik 06/06 nanti..
Siapa yang tak dapat jemputan tu maknanya anda tak cukup ramai kawan lagi tu..
Takpun, kawan2 semua dah kahwin.
Ataupun, kawan2 anda semua muda2 belia lagi dan tak akan kahwin tahun ini.
haha~

Macam saya yang berada dalam lingkungan umur yang sesuai untuk ke jinjang pelamin,
(walaupun sayapun tak rancang nak kahwin lagi tahun ini.Erk..)
memang jemputan untuk ke majlis tu banyak..
Sampai 3 jemputan kahwin saya terima untuk 06/06 dan saya rasa saya kena pergi ke tiga-tiga majlis sebab semua tu kawan2 baik saya.
Ohoo..
05/06 tu ada satu jemputan tapi terpaksa saya korbankan sebab saya kena ikut my F pergi majlis kahwin kawan2 nya pula. (ada 2 majlis kalau tak silap)

Ok, di sini kami mengamalkan timbang rasa dan keadilan.
05/06 saya ikut dia..
06/06 dia pula ikut saya..

Di sini saya ingin menasihatkan kawan2 supaya tak buat majlis kahwin masa2 ni(cuti sekolah panjang)..
Ada sebabnya tahu.
Nanti saya buat entry baru pasal ni.

p/s : ni baru cerita hujung minggu ni. Belum masuk minggu depan dan penghujung cuti sekolah.
meriah juga nampaknya.

4 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics