Followers

Wednesday, June 2, 2010

Cerita pasal Lagenda Budak Setan..


Macam best kan.

3hb June ni dah start tayangan filem yang macam hebat..
("macam" la sebab belum tayang lagi. Tengok promo memang hebat kebaboom.)
Lagi2 hero heroin yang saya rasa sangat sesuai digandingkan ada dalam ni.
Siapa lagi kalau bukan Lisa Surihani dengan Farid Kamil yang baru.
oh ya, tahniah kepada Farid Kamil sebab dah grad from UiTM.

ok, back to topic.
3 minggu lepas punya cerita ni.
Saya ke OU dan masuk la MPH.
Masa tu saya tengok ada novel Lagenda Budak Setan (LBS) dipamerkan.
Masa tu memang terasa sangat nak beli tapi memikirkan duit gaji tak ada lebih, saya pendamkan sahaja.
Saya menyedapkan hati untuk beli nanti.

So, next weekend saya pergi lagi ke MPH yang sama.
Cari punya cari tak jumpa2.
Bila tanya pada pekerja MPH, rupanya buku ni dah SOLD OUT.
Ada 2 buah lagi tapi dah ditempah.
Oh, baru saya tahu kita boleh tempah buku kat MPH thru phone call or online.
Kecewalah saya.
Saya percaya ini ada berkait dengan filem LBS yang akan ditayangkan tak lama lagi.

Semalam..
Saya yakin filem ini akan meletup dan tiket2 hari minggu akan sold out cepat.
So, malam tadi saya sembang2 dengan my F.
Walaupun jadual hujung minggu nanti sibuk dengan jemputan kahwin sahabat2 saya tetap berkeras nak tengok cerita LBS tu.
So, kami decide untuk tengok Sabtu nanti di TGV, OU.
GSC semalam belum ada launch lagi filem ni la.
hoho~
Dia beli terus secara online tiket wayang.
Seronoknyaaa..
tak sabar nak tunggu hujung minggu.
Jom pakat2 penuhkan panggung tengok cerita ni.

9 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics