Followers

Wednesday, June 16, 2010

Apakah masalah pada Shoutmix widget ni?


Pagi ni buka blog, dengan tujuan untuk blogwalking.
Macam biasa check pada comment box entry.
Lepas tu check pula kat shoutbox.

Terkejut sebab pada shoutmix widget keluar tulisan macam kat dalam pic atas ni.
Terbantut hajat nak blogwalking.

Gimana sih?
Apa perlu saya buat untuk fix kan problem ni?
Adakah disebabkan inbox shoutmix dan penuh dan saya perlu delete mesej2 yang lama?
Tolong ye kawan2 yang arif lagi bijaksana di luar sana.

4 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics