Followers

Saturday, June 19, 2010

Dinding Penjara Pudu nak kena roboh!

Minggu ni tak ada aktiviti outdoor atau dalam erti kata lainnya tidak keluar rumah..
Duduk bersenang lenang sahaja di dalam rumah.

Hajat nak juga jalan2.
Tapi, ada orang tu dia kata nak pergi photoshoot kat Penjara Pudu.
Pelik mula2 tapi rupanya dinding penjara pudu yang bersejarah tu nak kena roboh esok.
So, saya pesan kat dia ambil gambar banyak2 untuk buat kenang-kenangan.
=)

Saya try check juga kat internet pasal ni.
Dinding tu dirobohkan sebab nak besarkan jalan.
Maklumlah, jalan tu memang sesak sangat.
Jumpa artikel The Star hari khamis lepas pasal benda ni.
Nak baca lebih lanjut sila ke LINK INI
Saya ada pinjam gambar dinding penjara ni daripada website Jabatan Penjara Malaysia
layankan sahajalah.
http://www.prison.gov.my/pride/images/stories/berita/pudu2.gif

10 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics