Followers

Wednesday, June 9, 2010

Tak sangka saya orang first beli buku Sembang Kencang!

Kelmarin blogwalking then sampailah ke blog fdausahmad, SEMBANG KENCANG.
Dari dulu memang saya layan blog dia.
Kalau tak silap masa saya kenal blog tu masih lagi underground tak sefamous amos sekarang.

Dulu macam tiap2 hari dia akan update kadang2 sehari sampai 2,3 entry tapi akhir2 ni mugkin dia busy.
So, dah kurang sikit la update.

Berbalik kepada topik yang nak saya sampaikan, dia ada buat buku ala2 blook.
Dia ada la buat entry pasal benda tu.
So, saya memang tak lepas peluang la kan.
Barang 'rare' macam ni bukan mudah nak jumpa di pasaran.
Jadi, terus saya bank in dan email pada dia.
Dah tak sempat nak tinggal jejak kat entry tersebut.

Tup2 dapat reply daripada dia, yang saya pembeli pertama.


Siap jemput majlis pelancaran buku tu lagi.
Waaahh..terharupun ada.
Thank you ye incik Fdaus. =)

tak sabar nak tengok rupa bentuk buku beliau ni.
Cepatlah hantar yea.

12 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics