Followers

Wednesday, June 9, 2010

Award 'Blog Paling Comel from Ruby

Salam malam..
Seronok hingga melompat-lompat keriangan sebab dapat award ni.
Siapa la tak suka kan kalau blognya dilabelkan paling comel.
tee heee... kembang sekejap. =)

Award ni datangnya daripada sahabat maya yang saya kenali masa mula2 aktif berblog,
cik Ruby.
Sampai sekarangpun saya tak dapat nak cam wajah sebenar dia sebab dia selalu 'conteng' bahagian muka dia bila upload gambar.
So, terbukti ada gak blogger perempuan yang low profile.

http://2.bp.blogspot.com/_cRUyHQfgLkI/TASLg9ZULgI/AAAAAAAABVo/1pTwy6xuUS8/s1600/aisyah.jpg

Thanks again yea.
Sape nak award ni?
Saya nak bagi kat blog2 yang saya rasa cam comel.
Sapa rasa blog dia comel sila tinggal jejak kat comment box.
Ti saya bagi anda.
haha~

6 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics