Followers

Tuesday, March 30, 2010

Perodua Nautica..

Bulan lepas saya, big bro ngan sis adalah borak2 pasal kereta..
Lepas itu my sis cerita pasal warna kereta dia yang dah diubah daripada asal..
Saya pernah cerita pasal ini dalam entry nih..

Sayapun cakaplah yang warna kereta dia tu sama dengan warna Perodua Nautica.
Tup2 abang dan kakak saya tu blur dan tak tahu langsung pasal kereta ini.

Memang Perodua Nuatica yang upgrade daripada Kembara ni kurang glamour kan berbanding produk keluaran Perodua yang lain..
Pelik juga..

Dulu hot sekejap masa ia baru2 keluar pasaran.
Mungkin sebab saiz dengan harga tak sepadan ditambah pula dengan prinsip ' kuat mentekedarah petrol' menyebabkan model ini tak glamour.

Tapi seminggu lepas saya ada jumpa model ni masa on da way balik kerja.
Sempat lagi snap gambor masa tengah berhenti kat traffic light..



Wujud lagi rupanya dia kan..=)

12 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics