Followers

Monday, March 15, 2010

Nak tengok sungai tercantik di Columbia

Salam..
Gambar sungai ni pun saya terima daripada kawan2 yang suka forward email best..
So, saya nak share jugalah di blog ini.
Kalau ada yang dah pernah terima email yang sama tak apalah..
Layankan sahaja k..
zaasss..

Perhatikan sungai ni ada bermacam-macam warna airnya kesan daripada alga/rumpai air yang berlainan warna yang hidup di bawah permukaan air sungai ini..
Ia hanya berlaku pada masa tertentu(antara musim hujan dan musim panas) dan pada air berada pada paras tertentu sahaja..
Tiada jalan/trek untuk kenderaan sampai ke sini.
Tempat yang menarik ini hanya boleh di acces dengan menaiki kuda..
(ini ayat2 dalam email yang saya translate ke bahasa melayu..)














Cantik tak cantik?
Teringin nak tengok secara real tapi bila kena naik kuda..
canceled!
(tak reti nak handle kuda lah..)

Kalau tak silap sumber gambar ni pun dari yahoo group..

14 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics