Followers

Tuesday, March 9, 2010

Haiihhhh..saya ni memang tak ada luck ke?

Saya pelik la..
Setiap kali saya join giveaway contest mesti tak menang..
Lagi2 yang pilih guna RANDOM.ORG
Adakah kena mandi bunga baru boleh menang..?
huhu~

Kadang2 tu sedih juga..
Tapi, Allah ada sebab untuk mengalahkan saya dalam contest yang ala2 lucky draw ni..

So, smile always..
Saya tahu ramai juga bloggers yang senasib..
So, sama2lah kita smile dan redha sahaja dengan ketentuanNya..
Anggap la esok masih ada~

p/s : masih belum ada kesempatan nak update cerita di Sabah..
sorry guys..

24 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics