Followers

Friday, March 19, 2010

Hujung minggu yang selalu dinantikan~

Hari2 sekarang ini sangatlah penat kerja..
Sebab bulan ni dah hujung financial year..
Semua nak cepat..
Semua kerja2 nak kena selesaikan sebelum hujung bulan..
Masa2 ni lah ramai yang jadi stress..
Masa inilah semua boss nak peringat itu ini pada staf2 bawahan..
Masa inilah nak mengingatkan pentingnya kualiti masa..
Masa inilah nak mengingatkan sejarah2 kejayaan lampau dan compare dengan sekarang..
Masa inilah semua staf mula jaga kedatangan..
Saya rasa setiap companypun menjelang hujung tahun macam ginilah gaya..

Sebab itulah hujung minggu memang dinantikan..
Tak payah tunggu hari minggu, hari kerjapun sama..
Tak sabar nak tunggu waktu balik kerja..

Saya hanya tunggu dengan sabar..
Tak lama dah nak habis bulan ni..
Bulan depan buka buku baru..
Harapan baru..
Moto baru..
Visi baru..
Misi tak mustahilpun ada nih..
Harap2 dapat dicapailah untuk financial year depan...

Hujung minggu ni apa planning kamu2 ye?
share mariii....

2 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics