Followers

Thursday, March 25, 2010

GengBlogger ada masalah rupanya~

Dah 2 hari nak masuk GB tak lepas..
Bila klik je kuar benda alah seperti di bawah ini.



Lepas itu ada juga geng2 blogger yang jumpa hantu yang minta ID dan password kuar kat blog2 member yang pasang banner GB..
haiihh..

Sedihlah pula sebab GB tu antara sumber penambah trafik blog saya yang tak seberapa nih..
Harap2 lepas ni GB akan back to normal..
GB yang dirindui..=)


p/s :dapat award beautiful blogger lagi from CikPuanEzah..Nanti saya wat ye kak..=)

5 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics