Followers

Monday, March 8, 2010

Selamat Hari Wanita~

wanita dan bunga memang serasi..

Hari ini sudah dipilih sebagai Hari Wanita..
So, sebagai salah seorang daripada wanita, perempuan, girl, ladies..
Saya berbangga menjadi seorang wanita..

Begitu bestnya jadi wanita sebab ramai lelaki nak jadi wanita..
Ramai maknyah2 dan pondan2 yang tak kurang cunnya makin bertambah tahun demi tahun..
huhu~

Apa yang bestnya jadi wanita ini..?

  1. wanita dapat rehat 2 jam juga masa Jumaat (tapi tak semua sebab company saya tak begitu..)
  2. wanita ni kalau dah kawin, tak payah kerjapun tak pa sebab dah jadi tanggungjawab suami memberi nafkah kepada isteri..
  3. wanita ni masa single di tanggung mak pak, bila dah kahwin ditanggung suami..pendek kata sentiasa di tanggung la..
  4. wanita ni kalau nak kahwin, belanja kahwin ditanggung lelaki (hantaran ribu riban tu guna tuk belanja kawin la kan..=))
  5. wanita ada cuti seminggu (paham2 ajelah..) tapi bagi saya at certain time bukanlah kelebihan yang bagus sebab masa untuk beribadat jadi kureng berbanding lelaki..
  6. wanita ni boleh pakai gelang, rantai dan cincin daripada apapu njenis materialnya especially emas.
  7. wanita boleh pakai sutera.
  8. wanita dapat peluang utk mati syahid kecil (mati disebabkan beranak)
  9. apa lagi eh? sila2 share kat kotak comment kalau ada..

Apapun, SELAMAT MENYAMBUT HARI WANITA..

14 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics