Followers

Monday, March 15, 2010

Finally..I got Buffered Earning...

Pagi ini macam biasa..
Isnin akan ada sikit earning updated by nuffnang teams..
Biasanya memang hari inilah earning untuk minggu lepas akan masuk..

So, tadi sign in la..
Then check tengok adalah sikit naik earning tuh..
Memang dah tak sekencang mula2 dulu..
tapi, bolehlah..
at least ada juga kan kata orang..

Try juga klik nak tengok details of earning tu kan..
Walaupun tenet di office ni slow kemain tapi tetap gigihlah berusaha..
Tengok2 sesuatu yang mengejutkan..(memang betul2 terkejut..)
Teruja saya..
ohhhoooo...

Nak tahu kenapa saya terkejut sangat?
Sebenarnya saya memang dah give up la nak dapatkan benda alah ni..
Dulu saya pernah berusaha keras untuk mendapatkannya..
tapi, bila dah berbulan-bulan pun tak ada hasil, saya stop usaha..
Saya buat rileks je..
Blogwalking pun memang betul2 buat dengan jujur ikhlas..
Baca post sehabisnya baru komen kat chatbox ataupun comment di post..
Terus terang cakap saya punya unique visitors pun dah tak semeriah dulu..
memang kadang2 tu bawah 100 la kan..

Sorry2..
Memalut pulak..
meh saya tunjuk sikit hasil yang ditunggu sejak bernuffnang pada Apr 2009..
taraa..

ada 2 tuh..
Alhamdulillah..
Saya hanya mampu nak ucapkan terima kasih kepada nuffnang..=)

18 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics