Followers

Friday, March 26, 2010

Poskad Dari London sudah diterima~

Awal bulan ni saya ada join satu contest anjuran Long Haffiz aka Perantau London
Kalau ingat2 lupa atau first time singgah blog saya boleh rujuk SINI
Dan menurut kepada beliau dalam entry ini, semua contestant akan dapat hadiah poskad dari beliau..
Yaahooo~Pagi tadi saya dikejutkan dengan sekeping poskad dari London..
First time ni dapat poskad..
Dah la dapat dari jauh nun..merentasi banyak benua ni..
bangga2..
taraaa...

Ni rupa kadnya..ada beberapa gambar tempat menarik di London dalam poskad ni..
ngee~

Inilah content nya..
cantik juga tulisan Long nih..
jelas dan kemas..=)
Korang nampak tak?

p/s : nampak tak alamat tu..tak lama lagi besday saya. So, kalau nak kirim2 adiah besday pakai la alamat tu ye..(dengan muka penuh cahaya harapan..padahal takde sape nak bagi adiah..ahaha~)

8 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics