Followers

Sunday, March 7, 2010

Restoran Pak Abu..marvelous..=)

Siapa na kmakan satay?
Angkat tangan..
ehh...bukan nak belanja..
Cuma nak promote kedai bekas boss di office saya dulu..
Incik Abu Hassan namanya.
Eh, bukan watak Abu Hassan Pencuri dalam citer P Ramlee tu yea..
take note!

Restoran beliau yang terletak di Seksyen 19 Shah Alam ni istimewa sebab ada satay sedap..
kuikui~
Kepada sesiapa yang duduk area sana bolehlah berkunjung ke restoran beliau tu..
Located berhampiran (tepi) Sek Ren Seksyen 19 yang dekat jugalah dengan Stesyen Komuter Shah Alam..

Saya ada terjah hari tu..
Ni lah rupa bentuk kedai beliau..
Buka from pagi sampai malam..
lewar petang sampai malam sahaja ada satay..=)


Nampak ada signboard 'Pak Abu' tuh..
Tapi dia muda lagi tahu..baru nak masuk 30 tahun usianya..
Dan hensem..(tapi dah kahwin..huhu~)
Ni bahagian depan, siapa ada screen layar besar untuk peminat bola depan nun..
Ni bahagian tepi kedai..
Cuba nak cari muka Abu tapi tak adalah pula..haiissh..



p/s : nak pergi lagi tap itak tahu bila..
lunch kat sini sedap juga..=)

8 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics