Followers

Wednesday, March 31, 2010

Ole-ole dari Jakarta Oleh Yuka-Luv

31STICKY POST UNTIL 31ST MARCH 2010
JOM JOIN CONTEST NI SAMA K..
pastikan referral = afzan
Untuk tahu latest update, sila scroll ke bawah ni ok.

Tadi masa jalan2 di blog cikmin, saya teruja tengok dia join satu contest..
Sayapun teruja jugalah nak join sama kan..
Mari kita terjah tengok..

Sempena program jalan-jalan cari makan yuka ke Jakarta/Bandung pada 12-16 Mac 2010 ini, yuka berhasrat untuk membeli cenderamata untuk diberikan kepada pengunjung blog yuka-luv ...namun demikian tak dapat la yuka nak bagi kepada semua....( biasalakan masalah bajet pastu masalah nak bawak banyak2)..untuk berlaku adil...pemberian akan dibuat melalui cabutan bertuah...
Hadiah untuk pemenang cabutan bertuah ini tak dapat la nak ditunjuk buat masa ini...(sebab baru nak pi cari kat Jakarta/Bandung nanti )

Sebanyak 3 hadiah akan disediakan untuk pemenang dan 1 hadiah untuk referer tertinggi..

Sangat mudah untuk menyertai cabutan bertuah ini...tiada slogan diperlukan...bukti pembelian juga tidak diperlukan...( macam cabutan di supermarket daa...)

Untuk melayakkan nama anda dimasukkan dalam senarai cabutan bertuah, anda hanya perlu buat perkara-perkara berikut:

  1. Buat 1 entry mengenai cabutan bertuah ini dengan menggunakan tajuk Ole-ole dari Jakarta oleh Yuka-Luv. Entry itu mesti dibuat sticky mode sehingga tarikh tutup peraduan ini.--> SUDAH SELESAI
  2. Sila maklumkan entry yang telah siap dibuat kepada yuka dengan meninggalkan link anda diruangan komen di entry ini...--> SILA PERIKSA KOTAK KOMEN
  3. Sila nyatakan referer anda bagi cabutan bertuah ini.-->CIKMIN
  4. Tarikh tutup Cabutan bertuah ini ialah pada 31hb Mac 2010 pukul 11.59pm-->SEMPAT
  5. Cabutan akan dibuat secara telus dan tanpa dipengaruhi oleh mana-mana pihak.-->ALHAMDULILLAH
  6. Penyertaan terbuka kepada semua rakyat Malaysia ( bagi rakyat Malaysia yang berada di luar negara pun boleh menyertai cabutan bertuah ini...tetapi hadiah akan diposkan kepada waris2 atau kawan anda di Malaysia )--> SAYA LAYAK..

Senangkan nak menang hadiah...jadi apa tunggu lagi...
Memang senang.
Jom kita memeriahkan contest nih k..

32 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics