Followers

Monday, March 22, 2010

Hot Balloon Event at Putrajaya~siri 2

Semalam, lepas dah selesai solat maghrib, kami keluar daripada parking masjid..
Takut2 pintu masjid tu tutup lepas Isyak nanti..
Masjid sekarangkan ada masa buka dan tutup..
Tak macam dulu..

Masjid tu dekat dengan tempat event Hot Balloon tu..
So, keluar masjid, terus cari parking tepi2 jalan yang kosong.
Lepas itu kami jalan kaki sahaja ke tempat event tu..

Snap2 gambar hot balloon yang meriah tu.
Lepas itu ada pula fireworks.
Meriah jugalah.
Habis sahaja acara2 tu kamipun gerak balik..
Apa yang saya nak komen, memang meriahlah event tu dengan photographer2..
Siap ada lepak di padang tu macam gaya berkelah (dengan tikar, makanan bagai..)
Sangatlah excited masing nak tengok belon panas tu.
Kalau dapat tengok belon panas terbang di udara lagi best tapi malam tadi tak ada la pula.
hoho~

Tunggu gambar dari my F ni..
Nak upload di sini..
Sharing is caring la katakan..
Update : adalah dia sharing satu gambar belon panas kat facebook..
ni lah dia bukti saya ada di sana..

6 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics