Followers

Saturday, March 27, 2010

Award Istimewa daripada Coretan Perantau London

Semalam dapat mesej kat shoutbox tu daripada Perantau London..
Katanya ada award spesel dia create untuk saya..
Dengan bangganya sayapun pergilah ambil.
Hehe..
Dia kata tak cantik tapi bagi saya unik beb..
Thanks ye Long Haffiz sudi bagi award ni pada saya..



Akan saya sematkan di sidebar blog ni bersama award2 lain..
Dulu byk dapat tapi masuk kat slide show di bawah nun..
Tapi skang nak pi letak kat sidebar la..
Pindahkan..

Last time dapat poskad, kali ni dapat award pula.
Memang appreciate sangat2 pemberian ini..

Andapun pengikut setia blog beliau ke?
Pi la check mana tahu nama anda turut tersenarai..
Klik gamabr award tu yea tuk ke sana..

6 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics