Followers

Wednesday, March 3, 2010

Kenapa nuffnang sekarang kuat tidur yea?


I just wondering why?
Before this, when I blogwalking to others not so difficult to see nuffnang ads coming out..
and I will click on it if the ads was the first time I saw..
I will explore it to find out what the ads all about..

Saya nak tahu juga kan apa ada pada iklan2 tersebut.
tapi sebab iklan susah benar nak nampak, saya dah tak berapa tahu apa iklan2 terkini yang disiarkan nuffnang.
kalau tahupun tak semua la..=)

Maybe sebab bilangan nuffnangers dah terlalu ramai hinggakan nuffang teams kena restrict kan pengeluaran iklan2 mereka di blog2..
Mungkin juga kan..
Apa kata kamu yea?
Ada pendapat yang berlainan daripada saya. Kongsikan di petak komen k..=)

p/s : pepun nuffnang ni tetap memeriahkan hidup bloggers juga kan..=)

8 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics