Followers

Saturday, March 6, 2010

Inche Long Haffiz kena hantar poskad London kepada saya sebab .......

Saya ni peminat setia Perantau London..
opss..belog Perantau London..
(karang marah pula kekasih hati Long Haffiz...kuikui~)
Beliaupun amatlah friendly serta rajin singgah blog saya..=)

Baru2 ini dia yang baik hati nak bagi poskad London kepada 21 blogger bertuah..
Ohhh nnnoooooo... saya nak.. saya nak.. (mata bercahaya tiba2)

Tapi ada assignment kena buat..
Ok, saya cuba yea Long..

Assignmentnya berbunyi begini..

Inche Long Haffiz kena hantar poskad London kepada saya sebab seumur hidup saya tak pernah dapat poskad hatta dari dalam mahupun luar negara walaupun teringin sangat-sangat dan lagi saya tak pernah ke oversea apatah lagi ke London, dapat poskad Londonpun boleh buat saya riuh sekampung serta berbesar hati.

Harap2 saya boleh menang..
Nak poskad..yeay!

p/s : rasa2 nya saya dah lama follow blog awak dan siap jadi fan kat FB..=)

8 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics