Followers

Friday, November 5, 2010

Minta bantuan : Mencari Pakej Pelamin untuk Majlis Pertunangan?

Masalah..
Masalah..
Saya ada masalah ni.
isk, macam mana ye nak cakap..

Kalau Hana Love Nest sedang mencari-cari blog shop cupcakes untuk hantaran. Saya pula mencari-cari Pelamin/Mini pelamin dengan budget RM400 - RM500. Agak-agak ada tak?

Boleh suggest kan tak pada saya mana mahu cari?
Ya, saya tahu ramai ni yang dah bertunang/nak bertunang/nak kawen/sah kahwin.. Mesti tahu kan. Tolong ye. komen di entry ini untuk sebarang cadangan bernas.

p/s :
Sekarang ini ada 1 choice yang ok tapi over budget sikit iaitu RM550.
Tapi kalau grab memang berbaloi la sebab cantik gila beb. Tapi still under consideration.
Tolong ye bagi suggestion yang best-best. =)

p/s : tadi tengok TV, DUN Batu Sapi dimenangi oleh BN. Dan dengar cerita juga DUN Galas pun BN menang dengan majoriti 1190 undi berbanding PAS. Pepun, semoga kedua-dua pemimpin baru kawasan tu nanti dapt berkhidmat sehabis baik dan berbakti kepada masyarakat. Jadi jadi wakil rakyat lelap pula kan. Rakyat dah bagi kepercayaan itu.

14 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics